Online coaching

Sessies met mij zijn een uitnodiging om een liefdevolle relatie op te bouwen met jezelf. Ik zie je als heel en compleet. Coachingsessies met mij zijn gericht om jou je eigen uniek-zijn te laten ervaren. Hierdoor heb je toegang tot je aangeboren wijsheid, kan je makkelijker tot goede beslissingen komen en kan je vanuit eigenwaarde je leven vormgeven.

Daarnaast kunnen we samen naar de dingen kijken waar je tegenaan loopt, in vast zit of als belemmering ervaart. Ik help je contact te maken met verschillende gevoelens en emoties die zich aandienen. Zonder oordeel, zodat je sturing krijgt over je innerlijke leven. Op een manier dat het niet langer je leven domineert en dat je het niet meer uit de weg hoeft te gaan. Dit is het moment om voluit vanuit je kwaliteiten te gaan leven.

Voorbeelden van doelen waarvoor je bij mij terecht kan:

  • Vergroten van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht

  • Meer vrijheid in jezelf ervaren

  • Het vergroten van autonomie

  • Je eigen antwoorden vinden

  • Zicht krijgen op beperkende overtuigingen en emoties

  • In contact komen met je potentie en kwaliteiten

  • Zicht krijgen op en sturing geven aan situaties

 

Mijn kwaliteiten als coach:
Ik kan goed luisteren achter de woorden, waardoor we makkelijker samen tot de kern komen waar het je om gaat en duidelijk wordt hoe ik je het beste kan ondersteunen je doel(en) helder te krijgen en te bereiken. Ik heb een brede ervaring in uiteenlopende coachingsvragen, Ik bied een veilige, professionele setting waarin je je zelf kan ontmoeten op een authentieke manier.

Als je uit wilt proberen of de coaching die ik aanbied iets voor jou is, vraag hier dan een gratis kennismakingssessie aan. Vervolgsessies zijn 40 euro.

Meld je aan voor de mail-lijst om nieuws te ontvangen over onze retraites, online-coaching en laatste nieuwtjes (ongeveer 4x per jaar).

  • Facebook

Of bezoek mijn facebook-pagina

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now