Into your heart

Click here for

English website

vlag UK.jpeg

Een weg naar innerlijke vrede, vertrouwen en kracht

Welkom op mijn website. Mijn naam is Kim Roswitha.  Ik werk als coach en ik faciliteer retraites en workshops met als doel je in contact te brengen met je natuurlijke staat, je authentieke zijn, met  je aangeboren wijsheid, kracht en schoonheid, aanwezig in je eigen hart. Leven vanuit je hart vergroot je welzijn en zelfvertrouwen.

En hoe meer echte verbinding je voelt met jezelf en hoe meer je vriendschap kan sluiten met alle aspecten van jezelf, hoe gemakkelijker je relaties met anderen bloeien en hoe meer je voor anderen kan betekenen.

We leven in een maatschappij waar stress ons gemakkelijk in de greep kan krijgen, en we hebben te maken met veel intensiteit in de wereld waarin we leven. dus het kan heel behulpzaam zijn om middelen tot je beschikking te hebben die je helpen dicht bij jezelf te zijn en in verbinding met de mensen waar je om geeft.

 

Ik gebruik verschillende methodieken in mijn workshops en retraites zoals coaching, satsang, coaching met behulp van paarden, meditatie, muziek, stemwerk en zingen, schilderen, beweging / dans, natuur, wandeltochten en stilte.

Ik woon in zuid Spanje, in het natuurgebied Las Alpujarras en leef hier met mijn drie paarden. Ik ervaar dagelijks hoe het leven in de natuur me helpt om in balans te zijn en om de verbinding te voelen met alles dat leeft. De ervaring van het uniek-zijn van een ieder en elk wezen en de eenheid die we allen met elkaar vormen. Ik bied hier in Las Alpujarras verschillende soorten retraites en aktiviteiten aan om aan jezelf toe te komen, je op te laden, uit te rusten en te genieten.

 

Daarnaast bied ik online coaching, zodat je ook vanuit je eigen huis support kan vinden. Ook reis ik een of twee keer per jaar naar andere landen, waaronder Nederland om workshops en individuele sessies aan te bieden. Zie de agenda voor geplande workshops.

"Jij weet de zon te laten schijnen op de moeilijke plekken in mezelf.

Dank je wel daarvoor."

A. Oudhof,  Nederland

 

Meld je aan voor de mail-lijst om nieuws te ontvangen over onze retraites, online-coaching en laatste nieuwtjes (ongeveer 4x per jaar).

  • Facebook

Of bezoek mijn facebook-pagina

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now